Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jdeme na to

Začínáme  23.10. 2014.  V tento den  ve večerních hodinách dojde k částečnému zatmění Slunce. V tento den bude vložen záměr do celého projektu a požehnání každému účastníku celého procesu, kdyby se připojil později.

Začít a připojit se můžete kdykoli v průběhu procesu, kdykoliv během měsíce. Ovšem musíte začít vždy od 1. týdne procesu.

Proces je rozdělen na 4 týdny. Očista bude probíhat ve 3 fázích:

1. fáze je dotoxikace, očištění,

2. fáze je přechod

3. regenerace, revitalizace, omlazení, zdraví

 

Správně provedený projekt DARu harmonizuje organizmus, navazuje pocit, zdraví, zvyšuje energii a projasňuje mysl, pomáhá uzdravit vaše vztahy, seberealizaci. Pomáhá vám žít život vědoměji, takový jaký je.

Smyslem života je jeho žití. To je celá pravda.

Vedlejším, avšak žádoucím benefitem je také  snížení váhy, nebo naopak nárůst, kdo potřebuje.

Ve 3 fázích dojde k odstranění odumřelých buněk a nahrazením nových buněk. Během procesu dochází k odstranění toxických látek.

Aby celý projekt byl úspěšný, je třeba dodržovat a vyvinout si jisté návyky a principy. Máme 7 principů, které nám pomůžou udělat kvantový skok v našem vědomí a zdraví.

1. Vášeň a záměr.

Pokud něco v životě chcete, po něčem toužíte, je třeba vyvinout vášeň. Pokud nám chybí vášeň, a pokud nemáte vášeň udělat něco ve vašem životě, bude všechna práce, kterou do toho dáte poloviční. Nedělejte nic napolovic. Pokud se do toho pustíte, dejte se do toho s vášní a záměrem, až do konce. Váš záměr (ať už je to uzdravit se, zhubnout, pročistit se, přestat jíst maso, apod.) musí vycházet z vášně. Z opravdové touhy to mít. Pokud tohle máte, všechny síly vesmíru se spojí a pomůžou vám na vaší cestě. Není důležité jak, jdete po té cestě, důležité je, že jdete a máte vášeň. Když jednou selžete, netrestejte se za to, jen se na to podívejte a řekněte si, jdu dál.

2. první princip je Život je vztah.

Žádná lidská bytost není izolovanou jednotkou. Tento bod je velmi důležitým bodem v celém procesu. Je třeba si uvědomit, že jsme oblklopeni světem, který s námi navazuje vztah a že k našemu životu potřebujeme vztahy, abychom mohly růst. Každý vztah který máme je naší sebereflexí. Ráno si vezmete šťávu z mrkve, uvědomění toho, že někdo tu mrkev musel zasadit a musel ji okopávat a starat se o ni, a někdo musel tuto mrkev dovézt na trh a někdo musel vyrobit prostředek, kterým jste se na ten trh dopravili atd. Zjistíte, že k životu potřebujete svět a vztahy, abyste mohly žít a růst. Když toto uvidíte, uvidíte i to, kolik energie, stojí za sklenicí mrkve. To přirozeně vede k projevu vděčnosti. To jaký mate vztah ke stravě (k tomu, co je v pozadí za tím, než to dostanete na talíř) utváří váš vztah k vám samým. Vyjádřením díků za to žehnáte svému jídlu. Dalším uvědoměním, že za tím vším stojí obrovská láska, kterou nám naše matka (země) dává, vám přináší požehnaní vašemu jídlu (tím i tělu).

3. Poděkování.

Vyjádření díku za pokrm, tedy stravu je něco jako kouzelný proutek. Poděkováním posíláte lásku a energii všem, kteří za tím stojí i stvořiteli a matce. Když si vezmete, když vám někdo s láskou a upřímně poděkuje za to, že jste mu uvařil výborný oběd a že vám chutnalo, cítite se povznešeně, pocítíte radost v každé buňce těla. Jste šťastni. Takový člověk vám pak bude sám rád připravovat další a další pokrm. Bude vyhledávat vaši společnost, to co vysíláte se vám mnohonásobně vrátí. Poděkování je požehnání vašemu jídlu, které má vliv na centrální nervový systém a na neokortex mozkový. Požehnaný pokrm dává vašemu tělu větší sílu a energii, a můžete tak zvládnout více věcí ve vašich životech. Vše co vkládáme do svých úst je vědomím a obsahuje ducha.

Opak: Tak jak můžete posvětit váše jídlo, můžete i váš pokrm znehodnotit, když při jídle čtete, díváte se na televizi či provádíte jakékoli jiné úkony. A tím můžeme do svého těla dostat mnoho toxického odpadu.

4. Dobře kousat, jist v klidu a vědomě.

Je nutné stavu dobře rozkousat, hltavě přijatá potrava se v těle dlouho tráví, kvasí. Již v ústech probíhá trávicí proces. Žaludek nemá zuby. Je důležité jídlo vědomě prožívat. Zastavte se jídlo je obřad je to rituál. Buďte vědomi.

5. Čerstvé potraviny.

Jezte jídlo pokud možno čerstvě uvařené. Zamrazené potraviny, konzervované, ohřívané v mikrovlnné troubě, jsou jedním z nejhorších zlozvyků stravování. Pokud musíte jídlo ohřívat, ohřívejte je pokud možno na ohni. Oheň má trávicí vlastnost. Pomůže vám energeticky stáhnout trávicí oheň do solaru. Podpoří průtok žluči a usnadní trávicí procesy.

6. Ať vaří ten, koho vaření baví.

To jak si připravujete stravu, s jakou myšlenkou a jakými emocemi, to vše se v jídle ukáže.

Vybírejte si, koho jídlo jíte. Kuchař, který má nezpracované agresivní myšlenky, nebude dobrou cestou k vašemu zdraví.

7. Nic nedělat na 100% a oceňte se.

Nic nejde dělat na 100%. Ani 100% zdraví neexistuje. Žádné trestání za snězení půl tabulky čokolády:-). Jděte dál. Nezapomínejte, že jste lidské bytosti, a že vás ovlivňuje obrovské množství událostí a shluků kolem vás. Pokud něco nedodržíte prostě to přejděte a pokračujte s vášní dál. Usmějte se v zrcadle na sebe a řekněte si, ty jsi, ale rošťanda :-). Pohlaďte se a pokračujte.

Přeji vám mnoho úspěchu s vaším DARem.